Lectură de un minut

04 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Subway mărește oferta de produse vegane și vegetariene la un sfert din totalul meniului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Subway și-a mărit oferta de produse vegane și vegetariene, acestea ajungând la 24,3% din totalul preparatelor din meniu, fiind incluse salate, sandviciuri, wraps, gustări, cookies și altele.

În plus, Subway introduce ”Sub Gustări” sub sloganul ”Mănânci bine, plătești mai puțin”.

Clienții pot opta să-și personalizeze preparatele, alegând dintr-o gamă de 11 legume și preparate din legume. Pe lângă legumele disponibile - salată verde, roșii, castraveți, ardei în trei culori și ceapă roșie – clienții pot opta și pentru legume conservate – ardei jalapeno murat, măsline negre, castraveți murați, boabe de porumb dulce, roșii cherry uscate - sau chiar preparate din legume precum guacamole.

Consumatorii tineri sunt clienții principali ai Subway pentru meniurile vegetariene și vegane și pentru varietatea ”Sub Gustări”.

La finalul lunii decembrie 2020, Subway a deschis un nou restaurant sub conceptul Fresh Forward Décor, în Bistrița, ajungând la 38 de unități la nivel național.

Subway este un lant de un restaurante cu servire rapidă, fondat în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca, care avea la acel moment doar 17 ani, și prietenul său de familie, Dr. Peter Buck. Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați. Brandul a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Subway mărește oferta de produse vegane și vegetariene la un sfert din totalul meniului