Lectură de 2 minute

08 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Studentii angajati la McDonald’s primesc burse de peste 100.000 de lei

Abonează-te pe  

McDonald’s desemneaza 45 de angajati studenti in programul Bursele McDonald’s 2019 si ii premiaza pe fiecare dintre ei cu cate o bursa de merit in valoare de 2.500 de lei net. 

De 13 ani, studentii angajati la McDonald’s care dau dovada de rezultate deosebite la invatatura si la locul de munca sunt sustinuti de companie prin programul Bursele McDonald’s si sarbatoriti alaturi de familie si profesori, in cadrul unui eveniment special.

Ajuns la cea de a 13-a editie, programul Bursele McDonald’s are rolul de a recompensa angajatii cu rezultate remarcabile la invatatura si la locul de munca. In toate aceste editii, am oferit 375 de burse in valoare de peste 160.000 de euro si ne mandrim ca si anul acesta putem sustine dezvoltarea personala a 45 de angajati prin acest program”, a declarat Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants Romania.

In acest an, cei 45 de bursieri au fost selectati printr-un proces ce s-a desfasurat in perioada martie – aprilie 2019. Acestia au avut o serie de conditii de indeplinit pentru a beneficia de o bursa McDonald’s, precum minimum media 8 la absolvirea anului universitar precedent sau minimum nota 8 la admitere, in cazul studentilor aflati in primul an. De asemenea, au fost luate in considerare recomandarile profesorilor din facultate si evaluarile de performanta de la locul de munca.
La ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenti managementul companiei si parintii angajatilor. Fiecare bursier a primit cate un cec in valoare de 2.500 lei net, inmanat de Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants Romania, care i-a felicitat personal si i-a incurajat sa isi continue studiile cu la fel de multa dedicare.
Prin aceasta traditie a bursierilor anuali, McDonald’s continua sa incurajeze educatia si performanta angajatilor din companie. Acestia sunt recompensati periodic cu bonusuri si se bucura de programe si beneficii personalizate in functie de nevoile lor. McDonald’s ofera joburi cu program flexibil, potrivite pentru toata lumea, indiferent de varsta si pregatire profesionala si isi premiaza constant cei mai loiali angajati. In prezent, familia McDonald’s numara peste 5.000 de angajati in Romania.
In 2019, McDonald’s a primit titlul de Cel Mai Bun Angajator pentru al cincilea an consecutiv.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Studentii angajati la McDonald’s primesc burse de peste 100.000 de lei