Lectură de un minut

12 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Stradivarius a lansat o nouă gamă de parfumuri

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Stradivarius, o marcă Inditex, compania mamă a Zara, a desemnat Àuria Perfumes drept furnizor de parfumuri. Una dintre trăsăturile distinctive ale Àuria Perfumes este abordarea sa socială, deoarece compania se angajează nu numai pentru durabilitatea mediului, ci și pentru durabilitatea socială, angajând persoane cu dizabilități, care sunt instruite și pregătite pentru a adăuga valoare proiectelor de parfumerie.

Sursa foto: Shutterstock

Stradivarius a lansat recent colecția de parfumuri "The Energy Collection" ca urmare a acestei colaborări cu Àuria Perfumes. Este o colecție alcătuită din patru parfumuri, Rose Quartz (Gourmand), Green Jade (Citrus), Yello Amber (Floral) și Amethyst Lilac (Floral), destinată publicului feminin, în format de 100 de mililitri, urmând ca în continuare să se dezvolte noi colecții pentru acest lanț, notează inforetail.com.

Àuria Perfumes dispune de o unitate industrială de 10.200 de metri pătrați situată în Igualada (Barcelona), dotată cu zone curate, laboratoare, camere de macerare cu o capacitate de 144.000 de litri pe lună, zone de ambalare pentru produse alcoolice și zone de manipulare.

Pe lângă parfumuri, compania produce colecții de parfumuri de casă pentru clienții săi. Obiectivul companiei este de a încheia anul financiar 2023 cu o cifră de afaceri de 17 milioane de euro, cu o capacitate de producție de 50 de milioane de unități de parfum și cu o forță de muncă de peste 440 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Stradivarius a lansat o nouă gamă de parfumuri