Lectură de 2 minute

07 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Stradale plănuiește o nouă locație în București, cu restaurant și coffee shop cu cafea de specialitate

Anca Olteanu

Stradale plănuieste deschiderea unei noi locații, care include un restaurant și un coffee shop cu cafea de specialitate, în cadrul MIRO, clădirea de birouri dezvoltată de Speedwell în București.

Stradale și Mitzu Coffee Shop vor fi amplasate la parterul clădirii, beneficiind și de o terasă în aer liber, deschisă atât pentru chiriașii MIRO, cât și pentru publicul larg.

„Stradale din MIRO va avea un concept în premieră – atât din punct de vedere al meniului, dus într-o zona healthy-fresh, o direcție pe care Stradale o va dezvolta mult în urmatorii doi ani, cat si al design-ului cu elemente de sports bar. Ne adaptăm întotdeauna la proiectele din care facem parte, pentru că inovația este una dintre valorile businessului nostru‟, a declarat Raluca Teposu, CEO Flavours Group, din care face parte și Stradale.

Acesta este al 15-lea restaurant Stradale, după restaurantele situate în Bucharest Business Park, Expo Park, două în Oregon Park, în Orhideea Towers, în Willbrook Platinum Center, în Kaufland, în Globalworth Pipera, în Campus 6.1, în Ambasada SUA, în Edenland Park, în Cluj și alte două în școli private: American International School of Bucharest & International British School of Bucharest.

Clădirea de birouri de 23.000 mp este în construcție în zona de nord a Bucureștiului, cu livrarea planificată pentru sfârșitul acestui an. Proiectul Miro va fi amplasat aproape de viitoarea stație de metrou Tokyo. Proiectul oferă chiriașilor o suprafață pe etaj de peste 4.500 mp și numeroase parcări care pot fi gestionate printr-un sistem inteligent de parcare.

Citeste si:
Asociația Sută la Sută Românesc a lansat un program de educație nutritivă pentru adolescenți. Campania, susținută de Mondelēz

Speedwell este o companie inființată de Didier Balcaen și Jan Demeyere în 2015. Speedwell coordonează în prezent dezvoltarea de noi proiecte, cum ar fi birourile Miro, Triama Residence, The Ivy, Paltim, Record Park și Riverside City.

În anul 2015 a apărut Stradale, sub semnătura lui Chef Foa. Stradale numără în prezent 15 restaurante în București și Cluj. Restaurantele sunt poziționate în clădiri de birouri de clasă A, cu parcări incluse.

Dintr-o prăjitură cunoscută în București, Mitzu a devenit un loc unde poți savura o cafea de specialitate, dulciuri și sendvișuri făcute în casă. Mitzu este prezent în aceleași locații în care este Stradale, numărând 14 locații.

Stradale și Mitzu sunt parte din Grupul Flavours.

Citeste si:
Hop Garden va opera franciza Prepelițescu în București și investește 50.000 de euro în prima locație

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Stradale plănuiește o nouă locație în București, cu restaurant și coffee shop cu cafea de specialitate