Lectură de un minut

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Știință, tehnologii noi și ateliere de prim ajutor la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan găzduiesc ediția a XI-a a Bucharest Science Festival, cel mai important festival de știință și tehnologie din România. Evenimentul se desfășoară sâmbăta și duminica aceasta între orele 10:00 – 18:00, iar participarea este gratuită.

Sursa foto: Vulcan Value Center/ Facebook

La Vulcan Value Centre, cei prezenți vor experimenta activități captivante coordonate de pompieri, care vor veni cu o mașină de intervenție cu apă și spumă și cu un punct de informare preventivă cu măsuri de comportament în cazul producerii unor situații de urgentă. Acțiunile de informare a publicului vor avea loc în parcarea exterioară, între KFC Drive-Thru și Galeria Comercială.

La Centrul Comercial Auchan Titan, cei interesați vor avea ocazia să participe la ateliere de prim ajutor la etajul 1 în piațeta dintre magazinele H&M și C&A. Spațiul amenajat este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Activitățile sunt deschise școlilor, familiilor cu copii și adulților și nu necesită programare prealabilă.

Evenimentul este organizat de către Asociația Secular-Umanistă din România împreună cu Planeta Științei.

Vulcan Value Centre se află în București, pe Strada Mihail Sebastian nr. 88 și pune la dispoziția clienților săi o varietate de magazine pentru toate nevoile: farmacie, pet shop, supermarket, cafenele, magazine de fashion, de electronice și electrocasnice și multe altele.

Centrul Comercial Auchan Titan a fost inaugurat în anul 2007 și găzduiește magazine pentru toate nevoile și interesele, incluzând și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: cafenele, fast food-uri, magazine de fashion, de încălțăminte, magazine de electronice și electrocasnice, dar și un cinema, pentru iubitorii de filme.

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Știință, tehnologii noi și ateliere de prim ajutor la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan