Lectură de 4 minute

01 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Startup Elites - înscrieri deschise la bootcamp-ul antreprenorial start-up.ro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

start-up.ro dă drumul înscrierilor la cea mai cool tabără de antreprenoriat de anul acesta - Startup Elites - desfășurată între 6 și 9 octombrie la Predeal. Înscrierile sunt gratuite, dar doar cei mai buni 30 vor fi acceptați.

Startup Elites este o tabără de antreprenoriat cu vibe de festival. Aducem alături de noi 30 de participanți și participante, speakeri care au experiență în antreprenoriat sau în specializările lor, provocări distractive de business și nu numai, dar și distracție.

Înscrie-te gratuit aici, dar nu înainte de a citi mai multe detalii mai jos.

Evenimentul de 4 zile, cunoscut anterior ca Startup Your Life, devine Startup Elites și se dedică celor mai buni tineri, care vor să se dezvolte în lumea afacerilor, a startup-urilor și nu numai. Tabăra va fi o oportunitate de învățare, networking, dar și de relaxare la munte.

Pe scurt, Startup Elites este ca un team building pentru viitorul antreprenoriatului românesc. Evenimentul de 4 zile se va desfășura într-o atmosferă relaxată, la Hotel Carmen din Predeal, între 6 și 9 octombrie.

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Ce înveți la Startup Elites?

Tabăra de antreprenoriat cu vibe de festival Startup Elites, desfășurată între 6 și 9 octombrie 2022 la Hotel Carmen din Predeal, va fi organizată în workshop-uri pe teme esențiale pentru dezvoltarea unui business, lucru în echipă și dezvoltarea unei idei de business ce va fi prezentată în cadrul unui pitch final, dar va avea și provocări și challenge-uri create alături de partenerii Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Product Market Fit - cum să găsești piața potrivită pentru afacerea ta
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Critical thinking
  • Design thinking
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Research pentru afacerea și ideea ta
  • Strategii de dezvoltare

La finalul fiecărei zile din Startup Elites invităm un campion sau o campioană din lumea de business din România pentru o discuție relaxată cu tinerii prezenți la Startup Elites, în care vom afla nu numai povești de business, dar și greșeli, metode și strategii, iar apoi toate aceste lucruri se pot dezbate relaxat, pe terasă, la un pahar de vin.

Citeste si:
Ce înveți ca participant la Startup Elites
Ce înveți ca participant la Startup Elites

Cum te înscrii?

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te de astăzi, 1 august, până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

De ce să vii la Startup Elites? Nu doar învățare

Nu am dorit niciodată ca Startup Elites să fie doar o experiență de învățare. Ai tot timpul anului la dispoziție.

Dar vrem să te conectăm cu cei mai buni antreprenori, să scriem despre tine, să te provocăm, să fii următoarea vedetă a ecosistemului din România.

În fiecare zi învățăm împreună, seara ne distrăm în jurul unor pahare de vin și de bere, spunem povești și ne pregătim pentru un weekend în care devenim mai buni.

Vino cu noi și hai să faci parte din prima cohortă a Startup Elites.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Startup Elites - înscrieri deschise la bootcamp-ul antreprenorial start-up.ro