Lectură de 2 minute

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

START la Black Friday Lensa: ochelari de soare de la un leu

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul de optică Lensa lansează astăzi campania Black Friday, cu reduceri de până la 90% la mii de produse din portofoliu.

Sursa foto: Lensa

Reducerile de Black Friday vor fi disponibile în aplicația Lensa, pe Lensa.ro și în toate magazinele Lensa din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești, Slatina, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Satu Mare, Turnu Severin, Voluntari, Zalău, Roman, Deva, Piatra Neamț, Alba Iulia, Călărași, Tulcea și din Chișinău.

Anul acesta, prețurile ochelarilor de soare încep de la 1 leu. Pentru purtătorii de ochelari de vedere, compania a pregătit și pachete speciale de ochelari de vedere cu prețuri de la 249 lei. Prețurile lentilelor de contact de vedere lunare pornesc de la 59 lei, iar soluțiile și accesoriile vor avea prețuri începând de la 1 leu.

75 de magazine Lensa în România și în Republica Moldova

Astăzi, 1 noiembrie, Lensa inaugurează al doilea magazin din Arad, în urma unei investiții de circa 120.000 de euro. Situat în incinta AFI Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, numărul 14, cel de-al doilea showroom din Arad dispune de un spațiu de vânzare de 89 de metri pătrați și este dotat cu 1 cabinet optometric. În cadrul noului showroom, clienții beneficiază de consultații optometrice complet gratuite.

Programările pot fi efectuate oricând, accesând website-ul companiei.

Lensa.ro este un brand românesc, fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după 10 ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România. În prezent, compania deține 75 de showroomuri în 35 de orașe din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești, Slatina, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Satu Mare, Turnu Severin, Voluntari, Zalău, Roman, Deva, Piatra Neamț, Alba Iulia, Călărași, Tulcea și trei magazine în Republica Moldova, Chișinău și un magazin online cu peste 3.500 de produse disponibile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  START la Black Friday Lensa: ochelari de soare de la un leu