Lectură de un minut

10 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Starbucks va deschide inca o locatie in Bucuresti

Abonează-te pe  
Cel mai mare lant de cafenele de pe piata locala, Starbucks, va deschide un nou restaurant in cladirea de birouri din zona Politehnicii, Campus 6.1. Reteaua ajunge astfel la 20 de unitati in Bucuresti si 38 de cafenele la nivel national.
 

Spatiul pe care locatia Starbucks din Campus 6.1 il va ocupa va fi de 250 de metri patrati, noteaza wall-street.ro. Restaurantul va dispune si de o terasa care face legatura cu piateta proiectului, o zona verde. Lansarea este programata pentru deschidere anul acesta.

Aceasta este prima unitate Starbucks care va fi inaugurata, dupa sase luni de la cea deschisa in Lipsacani, tot in Capitala.

Cladirea Campus 6.1 este dezvoltata de grupul suedez Skanska si se afla la intersectia bulevardelor Iuliu Maniu cu Vasile Milea, langa statia de metrou Politehnica.

Mateusz Sielecki, regional director Starbucks Romania si Bulgaria a fost citat de aceeasi sursa: “Deschiderea din cladirea Campus 6.1 in zona Politehnicii este modul nostru de a veni mai aproape de tinerii dinamici care schimba lumea prin munca lor si care au pus Romania pe harta internationala in lumea IT, de a-i ajuta sa se cunoasca si de a facilita schimbul de idei si proiecte la o cafea buna. Starbucks va deveni rapid un reper in zona, un punct de intalnire pentru studenti si antreprenori, un hub de idei si proiecte, dar si un loc de relaxare dupa o zi lunga si productiva”.

Citeste mai multe aici

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Starbucks va deschide inca o locatie in Bucuresti