Lectură de un minut

12 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Starbucks lanseaza in premiera in Romania Nitro Cold Brew, cea mai tare bautura a verii

Starbucks, cel mai iubit brand de cafea din lume, aduce in premiera in Romania tehnologia prepararii bauturii Nitro Cold Brew, exclusiv in magazinul Starbucks Reserve Lipscani. Cea mai tare bautura a verii este rezultatul infuziei cu apa rece timp de 20 de ore a clasicului Cold Brew, imbogatit ulterior cu nitrogen.

Nitro Cold Brew este infuzat la rece cu bule mici de nitrogen, care ii confera cafelei o textura spumoasa, o culoare intensa si mici cascade cromatice si texturale dupa turnarea in pahar. Cafeaua infuzata cu nitrogen a urcat rapid in topul preferintelor pasionatilor de cafea, iar in 2016 Starbucks a introdus-o pentru prima oara in magazinul propriu din Seattle, unde a devenit a doua cea mai populara cafea dupa Caffe Latte. Prepararea noului sortiment de cafea rece necesita utilizarea unui echipament complex. Primul pas in procesul de pregatire a Nitro Cold Brew il reprezinta racirea cafelei cu apa rece, timp de 20 de ore. Ulterior, cafeaua Cold Brew este infuzata cu nitrogen gaz, cu ajutorul unei valve presurizate.

Suntem bucurosi sa impartasim pasiunea pentru oameni si pasiunea pentru cafea, astfel ca suntem mandri sa anuntam ca Starbucks este primul brand de cafea din Romania care aduce in magazinul propriu Starbucks Reserve tehnologia necesara prepararii Nitro Cold Brew-ului, atat de iubit la nivel international. Noul sortiment de cafea este interesant prin fuziunea notelor subtile aromatice cu textura cremoasa si cromatica in degrade. Este o cafea cu un gust puternic si cu cea mai mare cantitate de cofeina, ideala pentru iubitorii de cafea aromata”, a declarat Karol Zuradzki – Regional Director Romania, Bulgaria & Serbia.
 
 
Noua batura, disponibila in Starbucks Reserve Lipscani, se poate consuma pe loc, fara lapte, gheata sau zahar adaugat, avand o aroma si o textura lejera. Nitro Cold Brew este scazuta in calorii si este o cafea rece ce contine numerosi antioxidanti, benefici pentru o buna functionare a organismului.
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Starbucks lanseaza in premiera in Romania Nitro Cold Brew, cea mai tare bautura a verii