Lectură de 2 minute

04 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Starbucks deschide o nouă cafenea stradală în București

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis o nouă cafenea stradală în București. Noua locație Starbucks se află în Piaţa Universităţii, unul dintre punctele-reper ale Bucureştiului și se inaugurează la scurt timp după prima cafenea stradala a Starbucks într-o vilă istorică, din Piața Romană. 

În vecinătatea Palatului Șuțu – Muzeul Municipiului București, cafeneaua Starbucks Piaţa Universităţii își așteaptă clienții într-un spațiu modern și urban desfășurat pe 190 mp. Proiectul complex a pus accent pe folosirea unor materiale naturale și a unor elemente de decor care să se încadreze armonios în context, creând un spațiu modern ce transmite filosofia brandului Starbucks.

Elementul central al cafenelei, barul, este locul unde barista Starbucks prepară sortimentele de cafea, băuturile de sezon. Guatemala, Verona, Blonde Roast, Expresso, Columbia, Ethiopia, fiecare cu notele ei distincte, sunt sortimentele de cafea care vor putea fi comandate, degustate și în noul Starbucks.

„Deschidem prima cafenea din Piața Universității, zonă reper pentru bucureșteni și ne bucurăm că iubitorii de cafea vor avea o experiență completă în domeniul cafelei de specialitate și a gustărilor sănătoase. Este o perioadă dinamică pentru noi, avem numeroase planuri pentru următoarea perioadă, continuăm și în acest an să inovăm și să ne dezvoltăm”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

Starbucks România continuă și în acest an investițiile atât în schimbarea design-ului și modernizarea locațiilor, cât și în inovație și varietate la nivel de produs. De asemenea, Starbucks continuă să acorde o mare atenție în ceea ce privește modul și locul în care sunt fabricate produsele pentru cafenelele sale și lucrează cu furnizori care se aliniază la valorile companiei de responsabilitate socială și de mediu.

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Citeste si:
Băncile și digitalizarea
Băncile și digitalizarea
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Starbucks deschide o nouă cafenea stradală în București