Lectură de 5 minute

06 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Sărbătorile vin și la Mega Mall București: ce găsesc românii în centrul comercial

Cristina Marin

Abonează-te pe  

La Mega Mall București, iarna vine cu o mulțime de surprize pentru cei care îi trec pragul. Centrul comercial își așteaptă clienții într-un decor festiv, care completează atmosfera de sărbătoare. Vizitatorii vor găsi inspirație pentru pregătirea celor mai trendy ținute și cadouri în peste 200 de magazine puse la dispoziția lor, inclusiv în primul magazin fizic Epantofi cu zonă Modivo din România. Mai mult, cumpărăturile de Crăciun le aduc premii garantate și prin tragere la sorți utilizatorilor aplicației SPOT. 

Sursa foto: Mega Mall/ Facebook

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii

Până pe 23 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate dacă își instalează aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 2500 de lei, pe maximum trei bonuri fiscale din magazinele centrului comercial, prezentate la Info Desk, alături de aplicația SPOT instalată pe telefon, clienții câștigă garantat unul dintre cele peste 570 de premii next level. Câștigătorii pot primi vouchere de cumpărături, dar și super accesorii și gadget-uri pentru pasionații de gaming – mouse-uri, tastaturi, căști sau console de gaming și multe altele.

În plus, toți cei care scanează bonuri de cumpărături în valoare de minimum 2500 de lei în SPOT (pe maximum 3 bonuri fiscale cumulate) sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 19 scaune de gaming oferite de Mega Mall București.

Winter is back in Fashion la Mega Mall București

Vizitatorii vor găsi în magazine propuneri de styling pentru ținutele de sărbătoare, dar și idei de cadouri pentru cei dragi. Jachetele tip varsity, cravatele și tricotajele sunt piese de rezistență ale acestei ierni. Fustele și rochiile lungi se poartă cu bocanci cu talpa chunky, iar puloverele în nuanțe colorate aduc o notă feminină ținutei. Costumele sunt și ele în tendințe, la fel și articolele statement din piele, iar culorile vibrante rămân în continuare un must al sezonului.

De asemenea, în premieră, clienții pot vizita primul magazin fizic Epantofi la parter cu zonă Modivo la nivelul 1. Ei vor avea surpriza de a descoperi un spațiu generos de 2000 mp, pentru a proba haine, accesorii și pantofi de la brandurile lor preferate. Comenzile se plasează într-un mod inedit, chiar în magazin, prin intermediul unor tablete, iar clienții selectează piesele vestimentare aplicând filtre precum culoarea sau mărimea. Un reprezentant al magazinului le prezintă, apoi, produsele selectate (în maximum 5 minute de la plasarea comenzii) în magazin, iar clienții au posibilitatea de a le achiziționa pe loc.

Experiența de shopping este completă cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Mega Mall București. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

Mega Mall București este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate de restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de TrickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Bigotti, Adidas, Nike, JD Sports, Foot Locker, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC, Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle. Oferta de foodcourt cuprinde cafenele precum Manufaktura și, din 2017, restaurante ca Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. Tot la Mega Mall Bucuresti au fost deschise primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019, a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă. Începând cu noiembrie 2022, vizitatorii Mega Mall București pot descoperi primul magazin fizic Epantofi la parter cu zonă Modivo la nivelul 1.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sărbătorile vin și la Mega Mall București: ce găsesc românii în centrul comercial