Lectură de 2 minute

10 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Sprijin în industria Horeca: aplicația ialoc dedică un festival restaurantelor

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Aplicația ialoc a lansat ialoc Fest, cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Peste 100 de restaurante din București și Brașov fac parte din inițiativa lansată de aplicația ialoc, la care se adaugă reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc.

Pentru acest eveniment, care are loc până pe 30 septembrie 2020, sunt disponibile 20.000 de rezervări.

Unul dintre cele mai afectate sectoare de criza pandemică este horeca, care a suferit pierderi semnificative. Pe de o parte, capacitatea mult mai redusă a restaurantelor a scăzut vânzările, unele locuri având disponibilitate de aproximativ 25% din întreg numărul de locuri destinate clienților. Pe de altă parte, clienții sunt mult mai precauți și preferă să evite locurile publice de petrecere a timpului liber, mai ales prin prisma știrilor despre nerespectarea distanțării sociale în locuri și zone deja consacrate cu public numeros.

“Încă de la începutul stării de criză, am încercat să găsim soluții ca toate aceste afaceri creative care ne aduc bucurie prin experiențe culinare să se poată menține, implicând utilizatorii aplicației ialoc în susținerea lor, prin campanii dedicate. După ce perioada de carantină a trecut și noile reglementări au redus semnificativ numărul de locuri și au închis unele restaurante, neavând zonă de terasă, am continuat susținerea lor, iar acum, când un nou val de relaxări a fost oferit de guvern, completăm experiența utilizatorului de a ieși în oraș cu o serie de reduceri și oferte speciale la restaurantele partenere ialoc Fest. Știm că există această nesiguranță dată de participarea în spațiile publice în condiții de criză pandemică, însă partenerii noștri oferă experiențe culinare în deplină siguranță, în primul rând pentru că au înțeles că respectarea tuturor regulilor de distanțare socială și igienă sporită aduc mai mult public,” a explicat Cosmin Măgureanu, CEO și co-fondator ialoc.

Cum funcționează reducerile de pe ialoc Fest

Participanții ialoc Fest pot accesa reducerile și ofertele doar prin intermediul aplicației ialoc, informațiile complete fiind disponibile pe www.ialocfest.ro.

Campania vizează pe de o parte redobândirea încrederii de a experimenta gusturi urbane prin vizita la un restaurant de către public, dar și promovarea restaurantelor ca destinații, mai ales că o parte semnificativă dintre locurile participante la ialoc Fest au bucătării internaționale atipice, care oferă adevărate călătorii gastronomice.

Reducerile oferite de restaurante sunt disponibile pentru mai multe momente ale zilei.

Lista completă de restaurante din București este disponibilă aici, în timp ce lista restaurantelor participante din Brașov este disponibilă aici.

Citeste si:
Căruciorul surpriză la Auchan: reduceri de peste 50%, oferite pe loc. Cum funcționează inițiativa retailerului
 Căruciorul surpriză la Auchan: reduceri de peste 50%, oferite pe loc. Cum funcționează inițiativa retailerului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sprijin în industria Horeca: aplicația ialoc dedică un festival restaurantelor