Lectură de 2 minute

03 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Sportisimo deschide un nou magazin în Ploiești. Petru Andronic: ''Avem în plan ca în următorii cinci ani să ne dublăm reţeaua și să ajungem la peste 70 de magazine în România”

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lanțul ceh de magazine cu echipamente sportive Sportisimo continuă strategia de extindere la nivel național și inaugurează un nou magazin în Ploiești, ajungând la o rețea națională de 41 de unități. Noul magazin se află în Prahova Value Center, Piața 1 Decembrie 1918, Nr.1 și are o suprafață de 780 metri pătrați.

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Ploiești, clienții vor beneficia de o reducere de 10% la toate articolele din magazin, în perioada 03 – 05 decembrie 2021. Iubitorii de sport vor găsi o gamă variată de articole sportive de la branduri cunoscute, precum Nike, adidas, Columbia, Salomon, Puma, UnderArmour, un mix optim de varietate care să satisfacă nevoile tuturor, de la echipamente pentru sportivii experimentați, până la încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilă.

„În ciuda contextului dificil cauzat de pandemie, ne-am atins obiectivele inițiale de extindere și am ajuns la o rețea de 41 de magazine deschise la nivel național. Noul magazin va pune la dispoziție clienților o ofertă extinsă de produse, la prețuri accesibile, care să acopere toate nevoile actuale de consum, precum și o experiență de cumpărături facilă și eficientă mijlocită prin consultanță de specialitate în magazin” , spune Petru Andronic, country manager Sportisimo România.

Programul de lucru va începe de la 9:00 până la 21:00, de luni până duminică.

„Avem rezultate foarte bune pentru magazinele deja deschise, aşadar avem în plan ca în următorii 5 ani să ne dublăm reţeaua și să ajungem la peste 70 de magazine în România”, adaugă Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Sportisimo, prezent de șase ani în România, deține 40 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale, ceea ce îi oferă avantajul de a avea o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține o gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are în jur de 200 de magazine în Europa, din care 108 sunt în Cehia, 47 în Slovacia, două în Ungaria și două în Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sportisimo deschide un nou magazin în Ploiești. Petru Andronic: ''Avem în plan ca în următorii cinci ani să ne dublăm reţeaua și să ajungem la peste 70 de magazine în România”