Lectură de 3 minute

24 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Sportano - un brand sport în care poți avea încredere

Advertorial

Abonează-te pe  

Dacă eşti pasionat de sport şi aventură în natură, avem o veste bună pentru tine! Sportano este magazinul unde găseşti tot ce ai putea avea nevoie pentru sportul care te pasionează. Indiferent dacă practici sporturi de iarnă, turism sau fitness, aici vei găsi echipamente de cea mai bună calitate, îmbrăcăminte și accesorii pentru toate tipurile de sport.

Sursa foto: Sportano

Cu o gamă largă de branduri premium, Sportano răspunde chiar şi celor mai exigente cerinţe. De la jogging la mersul pe munte, cu Sportano eşti întotdeauna în siguranță!

Reducere dacă te abonezi la newsletter şi livrare gratuită

Abonarea la Sportano vine cu beneficii exclusive şi primeşti o reducere unică de 50 RON la prima comandă! În plus, vei fi la curent cu cele mai noi informații despre produse și reduceri exclusive.

De asemenea, pentru comenzile de peste 200 RON, magazinul oferă livrare gratuită. Comandă va ajunge la tine în 3-4 zile lucrătoare şi, dacă nu eşti mulțumit de achiziția făcută, Sportano are o politică de returnare avantajoasă, fără să fie necesar să explici motivul, în 30 de zile.

Magazinul în care găseşti echipamente performante pentru orice sport!

La Sportano fiecare sport merită cele mai bune echipamente, aşa că aici vei găsi întotdeauna produse premium de la unele dintre cele mai renumite branduri sportive din lume, printre care: Rossignol, Salewa, The North Face, Helly Hansen, Jack Wolfskin, Columbia, 4F, Salomon, Atomic, Head, Kettler, New Balance, Romet, Fischer, Mizuno, Mammut, Puma, Nike, Peak Performance și Marmot. Pentru a afla, alegere de brandul New Balance și descoperiți gama variată de produse!

Indiferent dacă mergi la sală, te pregăteşti pentru un maraton sau pentru a escalada cel mai înalt munte, Sportano este alături de tine, oferindu-ţi cele mai recente echipamente pentru fiecare sport, inclusiv pentru jogging, patinaj, echipamente de fitness, biciclete, drumeție, sporturi în echipă și multe altele.

Citeste si:
Clujenii de la Rottaprint vor investi peste 800.000 de euro în echipamente și tehnologii, până la finalul lui 2023
Clujenii de la Rottaprint vor investi peste 800.000 de euro în echipamente și tehnologii, până la finalul lui 2023

Moda sport

Sportano nu face compromisuri nici în ceea ce privește stilul, oferind o gamă largă de îmbrăcăminte sport care este atât funcțională, cât și elegantă. Colecțiile de modă sport sunt realizate din materiale respirabile și care elimină umezeala, concepute pentru a te menține confortabil și încrezător pe tot parcursul activităților sportive. Gama de îmbrăcăminte de la Sportano include treninguri, pantaloni scurți, tricouri, hanorace, colanți și multe altele. Toate echipamentele sunt concepute pentru a-ţi îmbunătăți performanța, pentru a-ţi susține corpul și a-ţi oferi avantajul necesar pentru atingerea obiectivelor. Așa că, dacă ești pasionat de alergare, vezi ofertă de încălțăminte de alergat pentru femei!

Echipamente pentru drumeții și trekking

Îţi place să petreci timpul în aer liber? Colecţia de echipamente pentru drumeții și trekking te pregătește pentru a putea aborda orice teren. Magazinul oferă o gamă de produse specializate, incluzând bocanci de drumeție, bețe de trekking, rucsacuri și multe altele. Toate produsele sunt concepute pentru a rezista la orice condiție meteorologică și pentru a oferi susținere maximă și confort.

Echipamente pentru ciclism

Indiferent dacă eşti ciclist profesionist sau amator, acest magazin are tot ce ţi-ar trebui pentru a profita la maximum de plimbările pe două roţi. Pe lângă biciclete de înaltă calitate, aici găseşti căști, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru fiecare tip de experiență de ciclism. De la ciclismul de drum la cel de munte și tot ce este între acestea, echipamentul tău este asigurat cu Sportano.

Prin urmare, cu o gamă largă de branduri premium, echipamente performante pentru fiecare sport și moda sport de ultimă generație, la Sportano sigur vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență sportivă de excepţie! Deci, ce mai aştepţi?! Abonează-te la newsletter şi profită de ocazie!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sportano - un brand sport în care poți avea încredere