Lectură de un minut

03 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Sphera Franchise Group S.A. va deschide unitati noi in Italia

Abonează-te pe  

Cel mai mare grup din industria food service din Romania, Sphera Franchise Group S.A., anunta colaborarea cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., compania care administreaza 14 dintre cele mai mari statii feroviare italiene. Prin acest parteneriat se urmareste extinderea lantului de restaurante KFC in mai multe statii de tren din Italia.

Locatiile vizate sunt: Venezia Santa Lucia, Bari Centrale, Genova Brignole si Bologna Centrale, acestea fiind alese pentru ca au un potential economic ridicat, multumita numarului mare de turisti.

Calin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filiala a Sphera Franchise Group S.A a completat: „Acest proiect nou marcheaza inceputul unei colaborari de lunga durata, unde fiecare dintre noi va oferi resursele necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul restaurantelor cu servire rapida din Romania, alaturi de pozitia strategica detinuta de Grandi Stazioni Retail in garile italiene, suntem increzatori ca aceasta oportunitate va oferi rezultate in crestere pentru ambii parteneri. Din punct de vedere strategic, pentru lantul KFC, este important sa putem satisface nevoile clientilor nostri si de a fi cat mai aproape de ei, lucru posibil acum si pentru cei care calatoresc local si international, reusind sa le oferim cele mai delicioase produse."

Sphera Franchise Group S.A. detine companiile care opereaza in sistem de master franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell. La nivel national, KFC Romania numara 72 de unitati, avand restaurante deschise si in Chisinau, Republica Moldova si alte trei in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sphera Franchise Group S.A. va deschide unitati noi in Italia