Lectură de 2 minute

25 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc și ajunge la o rețea de 16 unități

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Spectralcom a inaugurat pe 25 mai, în Câmpulung Moldovenesc, al patrulea magazin Spectral Mobilă de anul acesta. Noua locație, care ocupă o suprafață de 200 de mp, va fi administrată în sistem de franciză și a necesitat o investiție de 70.000 de euro.

Magazinul deschis pe Calea Bucovinei nr. 42 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom, potrivit unui comunicat de presă.

„Pentru anul 2021 ne-am propus patru magazine noi, iar odată cu deschiderea locației din Câmpulung Moldovenesc ne-am atins acest obiectiv. Suntem în continuare în discuții cu mai mulți parteneri din diferite orașe ale țării pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză și ne dorim să depășim cât mai repede pragul de 20 de locații.

Pe lângă investițiile necesare pentru inaugurarea acestor locații, sunt necesare în paralel investiții în creșterea capacității de producție și a flotei de camioane pentru livrarea produselor de la fabrică la magazine. Suntem bucuroși că în același timp creăm locuri de muncă atât în orașele unde deschidem noi locații, dar și la fabrica de lângă Bârlad, devenind un angajator important la nivelul județului Vaslui”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom.

În luna aprilie, Spectral a deschis al 15-lea magazin din țară, la Bacău.

Producătorul de mobilă a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri netă de 4,22 milioane de euro, în creștere cu 8% față de cea din 2019.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, nouă magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. Produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc și ajunge la o rețea de 16 unități