Lectură de un minut

31 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a deschis în Focșani al patrulea magazin din acest an

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Spectral Mobila a inaugurat pe 31 mai, în Focșani, al 22-lea magazin din România, în urma unei investiții de 150.000 de euro. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză și are o suprafață de 300 de metri pătrați.

Magazinul deschis pe strada Republicii nr. 64, în centrul comercial Milcov va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila.

„După magazinele deschise în acest an în Brașov, Sebeș și Oltenița am reușit să inaugurăm și în zona Moldovei un nou showroom, în Focșani. Ne-am propus să deschidem cel puțin 5 magazine pe an, iar cu această nouă locație ne-am apropiat de acest prag și luăm în calcul chiar să-l depășim până la finalul anului. Este o perioadă dificilă pentru comerțul cu produse neesențiale din cauza creșterilor accelerate ale prețurilor la energie, combustibili sau materii prime și suntem în permanență atenți la evoluția consumului. Cu toate acestea ne dorim să continuăm extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă, dar și a capacității de producție”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Produsele fabricate de Spectral Mobila sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 15 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a deschis în Focșani al patrulea magazin din acest an