Lectură de un minut

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a deschis cel de-al 27-lea magazin. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 11 aprilie, în Sfântu Gheorghe, ce de-al 27-lea magazin Spectral din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul deschis pe strada 1 Decembrie 1918 bl. B12 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA. 
 

Sursa foto: Spectral Mobilă

Magazinul din Sfântu Gheorghe este al patrulea deschis în acest an și va fi administrat în sistem de franciză de partenerul care deține și locația din Brașov. După colaboratorul din Iași alături de care am deschis al doilea showroom în Târgu Frumos, acesta este al doilea partener care a decis să se extindă alături de noi. Sunt și alți colaboratori care administrează magazine Spectral Mobilă și sunt în căutarea unor spații potrivite pentru noi locații în alte orașe în afara celor în care activează deja, iar acest lucru ne bucură pentru că partenerii noștri au succes cu magazinele deja deschise.

Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 240 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 20 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a deschis cel de-al 27-lea magazin. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză