Lectură de 2 minute

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Spectral Mobilă a ajuns la o rețea de 30 de magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 30 mai, în Întorsura Buzăului, al 30-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul deschis pe strada Bisericii nr. 46 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.
 

Sursa foto: Spectral

“Suntem bucuroși pentru că odată cu deschiderea magazinului Spectral Mobilă din Întorsura Buzăului am atins borna de 30 de locații în România. Atingerea acestui prag a fost unul dintre obiectivele noastre pentru 2023, iar faptul că l-am îndeplinit în prima jumătate a anului ne dă încredere că in 2024 vom ajunge la 40 de magazine în toată țara. De la începutul anului am deschis șapte showroom-uri Spectral Mobilă și vor urma noi inaugurări în Sibiu, Turda sau Sighetu Marmației.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 240 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 23 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu și Timișoara și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Spectral Mobilă a ajuns la o rețea de 30 de magazine