Lectură de 2 minute

09 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Sonae Sierra deschide un nou mall în Europa de Sud-Est

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sonae Sierra, jucătorul integrat din industria de real-estate, administrează Prishtina Mall, cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei, care se deschide pe 9 martie. Cu acest proiect, Sierra ajunge la peste 125 de active aflate în administrare.

Sursa foto: Sonae Sierra

Colaborarea a fost începută de Sierra cu Prishtina Mall în martie 2022 și a constat în servicii de consultanță în domeniile de leasing și operațiuni, iar la scurt timp după aceea compania a preluat managementul complet al proiectului. Împreună cu echipa locală, Sierra a încheiat 100 de contracte de leasing în doar opt luni, facilitând deschiderea Prishtina Mall cu o rată de ocupare a magazinelor de 81%. Această performanță consolidează încrederea pe care brand-urile de top o acordă proiectelor gestionate de Sierra, susținând direcția de creștere internațională și subliniind leadership-ul companiei în acest sector.

Prishtina Mall oferă un mix de brand-uri de renume internațional, concepte exclusive, cinema, loc de joacă, food court și peste 3.500 de locuri de parcare, centrul comercial având o suprafață închiriabilă (GLA) de 115.000 m2. Situat la 10 km de capitala Kosovo, Prishtina Mall se poziționează ca un centru regional, care va deservi întreaga zonă a Balcanilor.

Implicarea Sierra în proiect s-a extins și la nivelul echipei Reify., care, ca specialiști în crearea și renovarea activelor și spațiilor urbane, a fost responsabilă de întreg proiectul de semnalistică a centrului.

Sonae Sierra opererază în domeniul imobiliar având o abordare integrată. Compania identifică platforme solide din care se pot crea strategii pentru investiții stabile, în întreaga lume. De la spații comerciale, la cele rezidențiale, de la management de proiect până la livrarea proiectelor la cheie, Sonae Sierra este partenerul cu expertiză și viziune pentru dezvoltarea unor concepte inovatoare.

Compania este prezentă în 11 țări, iar la nivel global gestionează active și proprietăți imobiliare în valoare de peste 8 miliarde euro, în diverse sectoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sonae Sierra deschide un nou mall în Europa de Sud-Est