Lectură de 3 minute

22 Mar 2023 - Știri și Noutăți

SomProduct deschide un nou showroom în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

SomProduct, un brand cu tradiție în România, având o experiență de 15 ani în industria Home&Deco, deschide un showroom în proiectul ISHO din Timișoara, dezvoltat de Mulberry Development. SomProduct a închiriat un spațiu de 1.100 metri pătrați în cadrul proiectului, tranzacția fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. 

Sursa foto: Somproduct/ Facebook

Acesta este primul showroom SomProduct din Timișoara și cel de-al patrulea operat de companie la nivel național. Magazinul de prezentare din orașul din vestul României cu o suprafață de circa 1.100 metri pătrați, este situat la parterul ISHO Offices și vine în completarea celor din București, Cluj-Napoca și Brașov.

Showroomul Somproduct se alătură unui mix variat de servicii selectate de dezvoltatorul ISHO, alături de branduri naționale și locale consacrate. Serviciile sunt completate de restaurantul Stradale, cafeneaua de specialitate Mitzu, retailerul internațional Mega Image, o brutărie artizanală, centrul medical Regina Maria, farmacie și bănci.

În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school. ISHO va oferi un centru de conferințe performant care va atrage evenimentele de business importante din oraș, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. De asemenea, în ansamblu va fi construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vieții orașului.

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Omron, Canon, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair, Visteon sau National Instruments.

În anul 2008, inspirat de confortul saltelelor Cadar, produse încă din 1995 la Baia Mare, Sergiu a continuat visul părinților împreună cu soția lui, Cristina, punând bazele unui magazin online. Au început cu cinci produse: trei saltele, o somieră și o canapea, dar cu dorința de a schimba în bine viața oamenilor și modul în care aceștia își alegeau cele mai importante obiecte din casă.

Echipa SomProduct se ghidează după cele mai noi trenduri, fiind prezentă la târguri internaționale de profil de unde alege produse de top, inovative, prezentate de branduri cu istorie și notorietate. Totodată, creează și produse private label, calitative și confortabile, personalizate nevoilor din piață. Colecțiile pot fi văzute pe somproduct.ro sau în magazinele SomProduct din România.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de retail al companiei oferă consultanţă dezvoltatorilor şi retailerilor şi intermediază închirierea de spaţii comerciale atât stradal, cât şi în cadrul marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SomProduct deschide un nou showroom în România