Lectură de 2 minute

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

SoftOne Romania achiziționează QBS Retail & Logistics și își extinde serviciile către zona Transilvaniei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de soluții și servicii Cloud ERP, CRM și aplicații de mobilitate și facturare electronică, a achiziționat compania QBS Retail & Logistics din Brașov. 

Sursa foto: SoftOne Romania/ QBS Retail & Logistics

Astfel, SoftOne România își dublează numărul de angajați și țintește o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023. Noua subsidiară SoftOne România din Brașov se va axa asupra susținerii partenerilor și a clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics, un partener cu o vastă experiență în cadrul ecosistemului SoftOne, este un implementator de soluții business software cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România. Compania oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare pentru clienții săi. Având cunoștințe avansate în ceea ce privește soluțiile Soft1, QBS Retail & Logistics a susținut într-un mod eficient eforturile de transformare digitală ale clienților săi, ajutându-i să își optimizeze continuu procesele de afaceri prin aplicații și tehnologii de ultimă generație.

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică din Europa de Sud-Est. Prezentă pe piața din România de peste 10 ani, SoftOne oferă soluții business software inovatoare companiilor mici și mijlocii, investind continuu în soluții de ultimă generație astfel încât procesul de transformare digitală să devină accesibil și ușor de implementat pentru orice afacere. SOFTONE Group formează unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Grecia și Europa de Sud-Est, având în portofoliu 6 branduri (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT și cosmoONE), peste 450 de angajați și o rețea de parteneri formată din peste 600 de parteneri ce deserves mai mult de 75.000 de clienți activi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SoftOne Romania achiziționează QBS Retail & Logistics și își extinde serviciile către zona Transilvaniei