Lectură de 3 minute

21 Oct 2020 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids mai deschide un magazin și ajunge la 21 de unități pe plan național

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov. Acesta își extinde astfel rețeaua națională la 21 magazine. Cu o suprafață de peste 425 de metri pătrați este cel de-al 4-lea magazin deschis anul acesta în țară și va asigura 8 locuri de muncă.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Magazinul cu numărul 21 este situat în incinta Afi Braşov pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 78.

“Cu toții ne-am schimbat obiceiurile de cumpărare în noul context și nu știm în ce măsură vom reveni la vechile obiceiuri. Dacă anii trecuți oamenii veneau în magazine mai des, iar valoarea bonului era mai mică, din iunie și până acum am observat tendința clienților de a reduce frecvența de cumpărare și de a crește valoarea bonului. Ceea ce nu este un lucru neapărat rău, doar diferit. Noi ne-am adaptat contextului și acestor schimbări, deși a fost un an dificil din punct de vedere economic. Dacă la începutul anului estimam o cifră de afaceri cu 40% mai mare, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei la nivel naţional, perioada în care magazinele au fost închise, ne-a afectat rezultatele, astfel că estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecut.” a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stanciu.

„Așa cum ne-am propus și ne-am luat angajamentul față de clienții noștri, extindem rețeaua de magazine SMYK All for Kids în cele mai importante zone din țară. Astfel, acoperim regiuni și orașe. Prin produsele noastre acoperim multe dintre nevoile părinților și îi ajutăm să găsească într-un singur loc articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, articole puericultură și jucării pentru copiii între 0 și 14 ani, la prețuri corecte și calitate durabilă. Produsele noastre au rămas la aceeași calitate și avem campanii de reduceri, chiar dacă pandemia a afectat mai toate business-urile. Așa ne arătăm solidaritatea și respectul pentru fidelitatea clienților noștri. În plus, este lesne de înțeles că respectăm măsurile de siguranţă în ceea ce privește normele de prevenție și de igienă în acest context pandemic", a continuat Sorin Stancu.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Brașov, în Afi Brașov, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, dar și articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice. De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o rețea de 22 magazine la nivel național.SMYK All for kids rețea poloneză și operează 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 21 în România (prezent din 2009, acoperă 17 orașe) și 12 în Ucraina.

Citeste si:
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids mai deschide un magazin și ajunge la 21 de unități pe plan național