Lectură de 4 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

SMYK All for Kids deschide un nou magazin în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Retailerul SMYK All for Kids deschide pe 1 decembrie primul magazin din Roman, extinzându-și astfel rețeaua națională la 27 de magazine. Cu o suprafață de peste 350 de metri pătrați, acesta este magazinul cu numărul 4 deschis anul acesta și va asigura alte 6 locuri de muncă. 

Sursa foto: SMYK

SMYK All for Kids aduce la Roman conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro etc.

Magazinul din Roman este al doilea din această regiune a țării, dar și din județul Neamț, după cel deschis la Piatra Neamț în octombrie 2019. Această nouă unitate oferă comunității din Roman șase locuri de muncă și o gamă foarte generoasă de articole pentru copii la un preț accesibil.

Sorin Stancu, managerul general SMYK All for Kids România

Magazinul cu numărul 27 este situat în incinta Roman Value Centre, situat pe Strada Mihai Viteazul nr. 3. În perioada 1-6 decembrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids Roman se vor putea bucura de reduceri de până 50% la jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte selectate.

Primii 150 de clienți vor primi câte un cadou, dar și cei care se înscriu în programul de fidelitate vor primi premii surpriză. În plus, în perioada 1-4 decembrie magazinul va găzdui activități dedicate copiilor, precum face painting și modelaj baloane.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

SMYK All for Kids și-a extins rețeaua cu 4 unități în 2022, iar pentru anul următor are în plan alte noi 5 magazine, ajungând astfel la un total de 32 magazine la nivel național.

SMYK All for kids este brandul polonez, cu o experienţă 45 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82%. Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 266 magazine proprii, dintre care 227 în Polonia, 27 în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astăzi cu cele 27 magazine 19 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Colosseum Mall, Militari Shopping Center şi Fashion House Outlet), Constanța (Vivo! Mall, Constanţa Shopping City) Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City, Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu – Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare – Value Centre, Piatra Neamţ – Shopping City, Târgu Jiu – Shopping City, Târgu Mureş – Shopping City, Târgovişte – Dâmboviţa Mall, Brăila – Brăila Mall, Braşov – Afi Braşov, Craiova-Electroputere Parc, Roman – Roman Value Centre.

Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" și "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de magazine şi oferta de servicii "click & collect" (livrare gratuită în magazinele SMYK), oferă clienţilor săi o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este reţeaua de magazine în franciză, cu un total de 171 de unităţi în 17 țări (la 31 ianuarie 2019).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMYK All for Kids deschide un nou magazin în România