Lectură de 2 minute

03 Nov 2023 - Știri și Noutăți

SloMo la volan: Bergenbier îndeamnă șoferii să NU consume alcool înainte de a conduce

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, unul dintre cei mai importanÈ›i producători de bere din România, lansează campania „SloMo la volan”, un proiect complex de educare È™i promovare a comportamentelor responsabile în rândul È™oferilor. 

Sursa foto: Pixabay.com

Alături de fostul pilot de raliuri Titi Aur, campania reiterează toleranÈ›a zero pentru alcool la volan, cât È™i educarea publicului, prin pastile audio ce au ca temă reflexele È™oferilor. Umbrela campaniei este platforma digitală slomolavolan.ro, acolo unde publicul va descoperi nouă episoade cu recomandări de conducere defensivă. De asemenea, platforma are È™i o componentă interactivă, unde vizitatorii pot înregistra mesaje audio date cu încetinitorul, o simulare a reflexelor de vorbire atunci când consumă alcool.

Producătorul are în portofoliu nouă sortimente non-alcoolice, iar Bergenbier Fără Alcool este lider în segmentul său.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la PloieÅŸti ÅŸi o reÅ£ea performantă de distribuÅ£ie naÅ£ională. Bergenbier S.A. acordă o atenÈ›ie sporită impactului pe care îl are în comunitate È™i asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieÅ£ei. Pe lângă berile produse la PloieÈ™ti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă È™i distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark È™i Granat, berile de abaÈ›ie belgiene Leffe È™i Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum È™i berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu È™i variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois È™i Staropramen.

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieÈ›ii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling È™i Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs È™i multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru È™i multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord È™i Molson Coors Europe È™i este tranzacÈ›ionată la New York È™i la bursa canadiană (TAP).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  SloMo la volan: Bergenbier îndeamnă È™oferii să NU consume alcool înainte de a conduce