Lectură de un minut

13 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Skol vrea să plătească facturile românilor și pune la bătaie vouchere de 1.000 de lei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În contextul economic actual, marcat de scumpiri semnificative,  plata facturilor la utilități este motivul principal de îngrijorare pentru 66% dintre români. Cu scopul de a veni în sprijinul lor, Skol a lansat campania promoțională „Cu Skol te răcorești și factura îți plătești”, oferind românilor, în perioada februarie-mai, premii de 1.000 de lei pe zi pentru plata facturilor lunare.

Sursa foto: SKOL/ Facebook

Conform studiului Omnibus realizat de Reveal Marketing Research pentru marca Skol în luna ianuarie 2023, top 3 al categoriilor de cheltuieli pentru care cei mai mulți români anticipează creșteri în acest an sunt utilitățile (86%), alimentele (73%) și combustibilul (52%). Conform cercetării, factura la utilități (lumina, gaze, apă, întreținere) are o pondere estimată de 25% din totalul cheltuielilor unei familii, cu o valoare medie de 577 lei.

Mecanismul de participare la promoție este simplu: la orice produs Skol cumpărat, sticlă, doză sau pet, codul de sub capac sau cheiță se trimite prin sms la numărul 1830 sau se înscrie pe www.racorestebarbatul.ro, iar cei înscriși pot câștiga, prin tragere la sorți, un voucher de 1.000 de lei zilnic pentru plata facturilor.

Prezent de 25 de ani pe piața românească, Skol este un brand din grupul Tuborg. Campania se desfășoară în perioada 1 februarie – 15 mai 2023, iar extragerile au loc săptămânal, oferind câte un premiu de 1000 de lei zilnic. Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și are un portofoliu format din mărci internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, SKOL Original, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Skol vrea să plătească facturile românilor și pune la bătaie vouchere de 1.000 de lei