Lectură de un minut

12 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Skechers lansează o colecție de adidași în colaborare cu Rolling Stones

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Skechers a lansat colecția de adidași pentru bărbați și femei Skechers și The Rolling Stones. Această colecție a fost produsă în colaborare cu Bravado, compania de gestionare a produselor și mărcilor a Universal Music Group. 

Sursa foto: Unsplash

Noua colecție prezintă logo-ul trupei pe lateralul pantofilor. În acest moment sunt disponibili pe site-ul web al mărcii și în magazinele selectate din întreaga lume, notează pinkermoda.com.

Prima tranșă a colecției include un model deosebit de modern, așa-numitul Skechers Uno. De asemenea, sunt disponibili pantofi sport din pânză, cu talpă de cauciuc și cu talpă de tip "cup-sole", într-o gamă de culori precum roșu, alb și negru, care se identifică cu The Rolling Stones.

Skechers a colaborat anterior cu o serie de artiști ai The Comfort Technology Company. Printre aceștia s-au numărat Ringo Starr, Britney Spears, Christina Aguilera, Snoop Dogg și Doja Cat.

La începutul anului 2023, compania și-a unit forțele cu designerul de modă feminină de lux Diane von Fürstenberg pentru a crea prima sa colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Recent, retailerul a încheiat un acord de colaborare cu gigantul chinez Shein, pentru a comercializa produsele sale în platforma sa online.

Shein este cunoscută mai ales pentru hainele sale low-cost, pe care le produce cu o viteză fulminantă. Din ce în ce mai mult, se adaugă și alte gadgeturi (precum carcase pentru smartphone-uri, tapet adeziv și chiar "aparate de uz casnic, cum ar fi mașini de spălat portabile"). Magazinul online explică faptul că și clienții cer din ce în ce mai mult o varietate de produse, potrivit RetailDetail.eu.

Citeste si:
Puma lansează colecția de sneakerși Palermo 
Puma lansează colecția de sneakerși Palermo 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Skechers lansează o colecție de adidași în colaborare cu Rolling Stones