Lectură de un minut

18 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Sinsay a ajuns la cifra de 100 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată următoarea unitate

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Sinsay a ajuns la cifra de 100 de magazine în România. Noua unitate a fost deschisă la Funshop Timișoara, pe data de 17 septembrie, iar începând cu 21 septembrie retailerul va inaugura un nou magazin și la Balș Retail Park, pe Strada Nicolae Bălcescu nr.192. 

Sursa foto: Sinsay LinkedIn

„Din 21 septembrie, Sinsay ajunge în sfârșit la Balș! Noul magazin se va situa în Balș Retail Park, Strada Nicolae Bălcescu nr.192 .Articolele cu preț mic pentru femei, bărbați, copii și casă te așteaptă în noul magazin!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a retailerului.

Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite

Retailerul a mai inaugurat recent trei magazine. În luna august au fost deschise noile unități în Brașov, București și Alba-Iulia.

Sinsay este un brand polonez, producător de îmbrăcăminte pentru femei la modă. Marca a fost fondată în 2013 în Polonia și aparține grupului LPP. Colecțiile SinSay se adresează, în general, fetelor tinere și adolescente care au adesea un buget limitat.

LPP Fashion este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de modă din Europa, care și-a extins activitatea în mai multe țări. Printre acestea se numără Germania, Ungaria și Slovacia, numărul de magazine ajungând la 1.300.

Compania deține mai multe mărci, precum House, Reserved și Cropp Town. Grupul a intrat și pe piața din România, în 2014, având în proprietate 12 magazine. În 2015, a anunțat introducerea mărcilor Sinsay și Mohito în AFI Palace Cotroceni.

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sinsay a ajuns la cifra de 100 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată următoarea unitate