Lectură de un minut

24 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Sinaia Plaza, un nou centru comercial în România: ce retailerii se alătură parcului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, a anunțat că, în curând, se va deschide Sinaia Plaza, cel mai mare centru comercial din zonă. Acesta va avea o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați și va găzdui o multitudine de spații comerciale.

Sursa foto: Vlad Oprea/ Facebook

Sinaia Plaza va găzdui un Mega Image cu o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, un magazin de decorațiuni interioare (JYSK), farmacii, magazine de îmbrăcăminte și echipamente sportive, dar și restaurante.

”Accesibilitate foarte bună, parcare generoasă, orar extins de funcționare, Wi-Fi gratuit, stație de încarcare pentru mașinile electrice, sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adaptate pentru eficiență energetică sporită, centrate pe protejarea mediului: Sinaia Plaza se adaptează perfect schimbarii stilului de viață al consumatorilor moderni și se integrează perfect în comunitatea noastră”, a transmis edilul.

În cifre, proiectul Sinaia Plaza înseamnă:

  • 1.114.575 de euro: valoarea redevenței plătită de concesionar,
  • 75.000 de euro: impozitul anual pe clădire și teren, alte taxe,
  • 150 de noi locuri de muncă pentru comunitate,
  • 5.000.000 euro: valoarea investiției efective a dezvoltatorului.

Un sens giratoriu cu bretea de acces este în curs de amenajare la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Drumul Național, iar linia de autobuze, operată de Transport Urban Sinaia, va fi prelungită până la zona centrului comercial care dispune de o parcare de aproximativ 100 de locuri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sinaia Plaza, un nou centru comercial în România: ce retailerii se alătură parcului