Lectură de 2 minute

21 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Signify a lansat o nouă gamă de corpuri de iluminat cu LED de la Philips

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Signify oferă noi lămpi de exterior Philips LED, eficiente din punct de vedere energetic, concepute pentru a funcționa în condiții meteorologice variabile, răspunzând în același timp necesității de a reduce consumul de energie. Noile spoturi, lămpi de perete, piedestaluri și spoturi pentru grădini și alte spații exterioare pot rezista la temperaturi ridicate și expunerea la soare. 

Luminile de exterior cu LED Philips sunt concepute pentru a funcționa în orice condiții meteorologice, astfel încât, fie că aveți grădina acoperită cu zăpadă sau scăldată în razele puternice ale soarelui, vă puteți bucura de spațiul experior pe tot parcursul anului.

Luminile solare își mențin luminozitatea chiar și în timpul iernii. Indiferent dacă cerul este mohorât sau însorit, luminile sunt construite pentru a rezista la temperaturi extreme de până la -20°C și de peste 40°C. Ele rezistă la expunerea ridicată la soare și la razele UV, precum și la ploi torențiale sau la o umiditate atmosferică de până la 85%, fără a duce la coroziune sau .

Luminile de perete, piedestalurile și stâlpii Philips LED UltraEfficient Arbour oferă o lumină albă caldă pentru spațiul exterior pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Aplicele și piedestalurile Philips LED UltraEfficient Solar Tyla sunt alimentate cu energie solară și oferă două niveluri de luminozitate care pot fi activate automat de către senzorul încorporat.

Sistemul Philips LED GardenLink de joasă tensiune este format din spoturi, piedestaluri și accesorii care oferă o lumină puternică pentru a pune accent acolo unde îți dorești și sunt proiectate să reziste la . Funcția simplă de configurare facilitează instalarea luminilor în câteva secunde, oriunde este nevoie. În plus, senzorul Dusk-to-

Signify (Euronext: LIGHT) este unul dintre liderii globali în domeniul iluminatului pentru profesioniști și consumatori, care utilizează pentur iluminat Internet of Things. Signify a avut vânzări de peste 7.5 miliarde de EURO în 2022, iar echipa este formată din aproximativ 35,000 de angajați în peste 70 de țări. Noutățile de la Signify se găsesc în Newsroom, Twitter, LinkedIn și Instagram. Informații pentru investitori pot fi găsite pe pagina Relații cu investitorii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Signify a lansat o nouă gamă de corpuri de iluminat cu LED de la Philips