Lectură de 2 minute

20 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Side Grup, distribuitor de produse de curățenie și igienă, se mută în MLP București Vest

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Side Grup, distribuitor de produse de curățenie și igienă care activează pe piața din România, a închiriat aproape 6.000 mp de spațiu modern în centrul logistic MLP București West, aflat în dezvoltare. Noua unitate va fi livrată pentru ocupare până la sfârșitul acestui an. Chiriașul a fost asistat în tranzacție de iO Partners JLL Preferred Partner. 

Sursa foto: MLP Group

MLP Group a semnat un contract de închiriere cu Side Grup, companie lider în piata de produse de curățenie și igienă din România. Side Grup își va reloca operațiunile pentru a ocupa aproape 6.000 mp de spațiu de ultimă generație la centrul logistic MLP București West. Această nouă unitate va fi folosită ca centru de distribuție al Side Grup în București, deservind clienți din HoReCa, retail și sectorul industrial. Din spațiul total închiriat, 5.200 mp vor fi dedicați operațiunilor de depozitare, în timp ce restul de 380 mp vor găzdui birouri moderne.

Tranzacția a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară iO Partners JLL Preffered Partener.

MLP Bucharest West este un parc logistic și industrial de clasă A situat pe șoseaua de centură în zona Chitila în partea de nord-vest a Bucureștiului. Dezvoltat pe un teren de 18,3 hectare, parcul va oferi 99.000 mp de depozit și spațiu de producție industrială ușoară. Ca parte a primei etape de dezvoltare, o unitate de 22.000 mp a fost livrată pentru ocupare în 2021 și este închiriată integral. Faza a doua a fost lansată în mai 2023, asigurand aproximativ 16.000 mp de spațiu nou până la sfârșitul anului 2023.

MLP Group își crește operațiunile în Polonia, Germania, Austria și România, cu planuri de extindere a activitatii pe noi piețe. În conformitate cu strategia sa de build & hold, MLP Group păstrează în portofoliu parcurile logistice finalizate și le administreaza. Toate proiectele întreprinse de MLP Group se disting prin locații foarte atractive ale parcurilor logistice, aplicarea de soluții adaptate și sprijinul acordat chiriașilor pe durata contractului de închiriere.

MLP Group este un renumit dezvoltator, proprietar și manager de parcuri industriale și logistice de înaltă calitate și parcuri de business pentru industria ușoară, care operează în Polonia, Germania, Austria și România. Compania deține și administrează un portofoliu de proprietăți cu aproximativ 1,74 milioane mp de spațiu închiriabil existent și autorizat pentru construcție. La finalul H1 2023, valoarea activului net era de 2,4 miliarde PLN. MLP Group este listat la Bursa de Valori din Varșovia din 2013 (ISIN: PLMLPGR00017).
Cu birouri în Varșovia, München, Viena si Bucuresti compania oferă soluții imobiliare personalizate clienților și chiriașilor din diverse industrii, inclusiv logistică, retail, e-commerce, producție și automotive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Side Grup, distribuitor de produse de curățenie și igienă, se mută în MLP București Vest