Lectură de 2 minute

07 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Shopping City Sibiu lansează o campanie cu premii, iar clienții pot primi bilete la film și vouchere

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Shopping City Sibiu prelungește zilele de weekend cu premii instant la cinema și food court. În perioada 7 februarie – 30 aprilie 2022, vizitatorii centrului comercial care fac cumpărături în valoare de minimum 200 lei din hypermarket Carrefour în zilele de luni și marți și scanează bonul în aplicația SPOT, pot câștiga premii precum: bilete la film și vouchere pentru restaurantele din food court.

„Alături de partenerii noștri, Carrefour, Cineplexx și restaurantele din zona food court, le oferim sibienilor un nou obicei de relaxare. Astfel, în primele două zile ale săptămânii din perioada 1 februarie – 30 aprilie, toți cei care fac cumpărături la Carrefour și scanează în SPOT un bon de cumpărături de minimum 200 de lei se pot bucura gratuit de o masă în food court sau de vizionarea unui nou film la cinema”, declară reprezentanții Shopping City Sibiu.

Pentru a ridica premiul, clienții sunt așteptați la zona de campanie special amenajată în galeria Carrefour, zona magazinului Vodafone, în zilele de luni și marți, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

Fiecare sesiune de cumpărături cu SPOT aduce clienților puncte de loialitate, extra beneficii și oferă posibilitatea de a cheltui puncte de loialitate acumulate în aplicație pe o gamă complexă de recompense și premii speciale: vouchere de cumpărături, experiențe sau premii speciale.

Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi una dintre cele mai importante zone comerciale din oraș, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel. Centrul comercial are o o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 metri pătrați.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă prin care clienții primesc puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Shopping City Sibiu lansează o campanie cu premii, iar clienții pot primi bilete la film și vouchere