Lectură de un minut

03 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Supermarketul online sezamo va crea în jur de 1.000 de locuri de muncă în primul an pe piața din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Supermarketul online sezamo, parte a grupului european Rohlik, care se va lansa în primăvara aceasta, va crea aproximativ 1.000 de locuri de muncă în primul an pe piața din România. Compania va începe cu 200 de angajați, urmând ca după lansare să crească echipa cu aproximativ 800 de persoane.

În prezent, sezamo are mai bine de 100 de locuri de muncă disponibile. Peste jumătate dintre joburile listate sunt pentru poziții precum șofer-curier și pickeri (manipulanți comenzi), celelalte fiind disponibile în departamente precum Financiar, Customer Care, People and Culture, Marketing, Quality, Logistică, IT, Fulfillment Center, Business Intelligence și în departamentul Agile, responsabil cu studiul comportamentului și al nevoilor clienților. Compania caută specialiști din toate domeniile, însă prioritate au cei cu expertiză operațională.

Pe lângă salariile, angajații vor primi un pachet beneficii (inclusiv cele standard - asigurare medicală privată, un program de lucru flexibil, tichete de masă) și un proces de onboarding, care se va întinde pe durata a patru săptămâni și va include și o serie de traininguri.

Cehii de la Rohlik lansează în primăvara acestui an supermarketul online Sezamo, care va livra circa 8.000 produse alimentare și non-alimentare în București și Ilfov.

Sezamo a închiriat timp de zece ani un depozit de 12.000 de metri pătrați în CTPark Bucharest North, poziționat între autostrada A3 și DN2, iar în prezent lucrează la construcția interiorului. De acolo va începe să livreze comenzile în toate sectoarele Capitalei și în Ilfov.

sezamo este un supermarket online, parte din grupul ceh Rohlik, activ în Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de). Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul sezamo pentru toate cele trei ţări. Compania a obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a depășit 300 de milioane de euro în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supermarketul online sezamo va crea în jur de 1.000 de locuri de muncă în primul an pe piața din România