Lectură de 2 minute

14 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Sezamo lansează programul Sezamo Premium: cu ce beneficii vine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sezamo lansează programul Sezamo Premium, cu beneficii extra pentru abonații supermarketului online. 

Sursa foto: Sezamo

Cu ce beneficii vine Sezamo Premium

  • Livrare gratuită întotdeauna
  • Reduceri exclusiviste de până la -20% la cele mai bune produse
  • Două comenzi pe lună fără valoare minimă de comandă

Fie că ai nevoie de un produs rapid, de câteva ingrediente lipsă pentru o cină în familie, sau pur și simplu îți dorești ceva dulce, Sezamo va livra produsul cu pricina. Chiar dacă ai doar legătură de morcovi, va fi gratuit.

  • Rezervă timpul de livrare înainte de plasarea comenzii

Ai nevoie de mai mult timp pentru a alege ce să cumperi? Membrii Premium pot rezerva timpul de livrare pentru până la 60 de minute și pot face cumpărături fără stres.

  • Livrare garantată în aceeași zi

Ca membru Premium, ai prioritate la sloturile de livrare și livrare garantată în aceeași zi pentru comenzile plasate până la ora 17:00.

Toate aceste beneficii sunt disponibile la doar 19 lei pe lună sau 190 lei pe an. Dacă nu sunteți mulțumiți în proporție de 100%, puteți anula abonamentul.

Sezamo Premium este un serviciu pe care clienții noștri l-au solicitat, astfel că l-am conceput special pentru ei, dar am adăugat și câteva alte detalii, care credem că vor face diferența. De la livrare gratuită întotdeauna, la reduceri speciale, Sezamo Premium va fi cu siguranță o experiență plăcută pentru clienții noștri. Noul serviciu vine în completarea acțiunilor de implementare a cererilor clienților noștri, precum a fost introducerea plății cu cardurile de masă.

Tomas Chadzivasilis, CEO Sezamo.ro

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate (12000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată.

Citeste si:
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sezamo lansează programul Sezamo Premium: cu ce beneficii vine