Lectură de un minut

03 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Serviciu de închiriere la Carrefour: ce produse pot fi achiziționate temporar și în ce țară e disponibilă opțiunea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour a lansat un nou serviciu alături de start-up-ul spaniol Rentall & Partners, prin care retailerul va oferi o gamă de produse electronice disponibile pentru închiriere.

Sursa foto: Shutterstock.com

Serviciul Rentall With Carrefour oferă clienților posibilitatea de a închiria o gamă largă de dispozitive electronice, inclusiv telefoane mobile, tablete sau computere, plătind o singură taxă lunară pentru perioada aleasă de utilizator, scrie European Supermarket Magazine.

Această taxă lunară include livrarea produselor, asigurarea împotriva daunelor și furtului, asistență tehnică și o garanție extinsă, a transmis Carrefour.

După finalizarea contractului, Carrefour va contacta consumatorii pentru a propune o dată și un loc pentru ridicarea echipamentelor închiriate, care vor fi răscumpărate de Rentall și revândute companiilor de răscumpărare.

Cu toate acestea, dacă utilizatorii sunt interesați să păstreze produsul, retailerul va analiza cererile clienților cu opțiune de cumpărare.

Rentall Partners și-a dezvoltat platforma de închiriere cu sprijinul EIT Digital Innovation Factory, o organizație europeană de inovare digitală și educație antreprenorială.

Carrefour nu este singurul retailer care este partener cu Rentall Partners. Leroy Merlin Spania este și el pe listă, închiriind deja unelte de bricolaj clienților pentru o taxă lunară.

Planurile Rentall pentru 2023 includ extinderea în Franța și Italia, precum și extinderea gamei de produse disponibile clienților, incluzând televizoare, panouri solare, baterii fotovoltaice și console de jocuri video.

Citeste si:
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Serviciu de închiriere la Carrefour: ce produse pot fi achiziționate temporar și în ce țară e disponibilă opțiunea