Lectură de un minut

20 Oct 2016 - Știri și Noutăți

Magazinul de suplimente alimentare Secom ajunge la 10 unitati in tara

Abonează-te pe  

Retailerul Secom se extindde in zona Transilvaniei. Noua locatie inaugurata in Sibiu marcheaza pragul de 10 unitati.

secom romania

Noul magazin, al doilea deschis de Secom in 2016, este amplasat in zona pietonala a Sibiului la adresa str. Tribunei nr. 2 (la intersectia cu str. Balcescu). Suprafata este de 30 de metri patrati, iar investitia se ridica la aproximativ 35.000 de euro.

In noua unitate cumparatorii pot alege dintre produse naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom si primesc consultant de la angajati, pentru a alege ce li se potriveste. In portofoliul retailerului se gasesc peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Acestea se remarca prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active.

Programul de functionare al magazinului este de luni pana vineri de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Celelalte judete in care gasiti unitati Secom sunt Bucuresti (patru) si in Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti si Timisoara cu cate una.

Secom este importatorul exclusiv in Romania pentru produsele ChildLife - prima gama de suplimente alimentare naturale pentru copii.
Sursa foto: secom.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul de suplimente alimentare Secom ajunge la 10 unitati in tara