Lectură de un minut

05 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Selgros se alătură Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Selgros Cash & Carry este primul retailer care devine membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA).

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești.

„Căutăm să îmbunătățim permanent atât serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cât și să optimizăm gama de produse pentru clienții din domeniul gastro. Suntem conștienți de dificultățile prin care a trecut industria ospitalității în ultima perioadă, de aceea credem că este cu atât mai important să ne unim forțele”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali și este prezent pe piața românească de 20 de ani. Compania are 4.500 de angajați, 23 de magazine și o platformă logistică.

Oferta standard Selgros include, în prezent, peste 50.000 de articole din sortimentele alimentare și nealimentare. Peste 1.000 de furnizori își dezvoltă afacerile în parteneriat cu Selgros.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine (38 în Germania, 23 în România, 19 în Polonia și 11 în Rusia).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros se alătură Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România