Lectură de un minut

04 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Selgros a investit 6 milioane euro pentru reamenajarea magazinelor din Baneasa si Berceni

Retailerul cash&carry Selgros a investit 6 milioane de euro in reamenajarea magazinelor din cartierele Baneasa si Berceni din Bucuresti, ale caror vanzari ar putea creste cu pana la 15% comparativ cu o unitate veche.

Dupa 13 ani de prezenta pe piata din Romania, consideram ca este oportun sa continuam tranzitia catre un nou nivel al experientei de cumparaturi pentru clientii nostri. Procesul de remodelare a inceput la Iasi si va continua si in anii urmatorii ani. Investitia este una consistenta si in final toate magazinele vor fi remodelate. Nu am decis care va fi urmatorul magazin. In medie, vanzarile cresc cu 5-15% dupa remodelare", a declarat Alexandru Vlad, directorul executiv al Selgros Cash&Carry Romania.

Reamenajarea a presupus trecerea de la modelul de culoare paralele, la modelul de "mini-piete" in interiorul magazinului, transformarea functionala a zonelor principale, imbunatatirea sortimentatiei si un nou design. Remodelarea celor doua unitati Selgros a fost finalizata intr-o perioada de 4 luni, ambele magazine avand program normal de functionare pentru clienti pe durata lucrarilor.

In ceea ce priveste extinderea retelei, directorul Selgros spune ca mai sunt orase in care pot fi deschise magazine, dar compania nu este presata de timp.

Mai multe pe: Mediafax.ro

Citeste si:
Selgros sprijină partenerii din HoReCa prin reduceri la cumpărături și extinderea termenelor de plată

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros a investit 6 milioane euro pentru reamenajarea magazinelor din Baneasa si Berceni