Lectură de un minut

01 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Secom continua expansiunea - patru noi magazine

Abonează-te pe  

Compania romaneasca Secom este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Lucia si Andrei Costea, antreprenorii din spatele afacerii au povestit pentru wall-street.ro planurile de business.

Pentru anul 2017 bugetul de investitii a ajuns la 2 milioane de euro, urmand ca anul acesta sa se aloce 3 milioane de euro.

La nivel national Secom a incheiat anul trecut cu 12 locatii. In portofoliul unitatilor se comercializeaza doar produse importate, mizandu-se pe exclusivitate.

Aceeasi sursa a citat-o pe Lucia Costea: “Veneam pe piata cu ingrediente despre care nu prea se stia si trebuia sa vedem cum reactioneaza consumatorii. Pe langa faptul ca voiam sa stim cat de receptivi sunt consumatorii, trebuia sa stim si daca rezultatele se schimba, pentru ca vazusem ca ce exista pe piata romaneasca nu genera rezultate bune. Am vazut ca pacientii sunt deschisi si ca aceasta industrie are posibilitatea de a evalua si am inceput sa dezvoltam businessul in adevaratul sens al cuvantului in 2008”.

Citeste continuarea pe wall-street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Secom continua expansiunea - patru noi magazine