Lectură de un minut

05 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Se va deschide un nou magazin Decathlon in Capitala

Abonează-te pe  

Cel de-al cincileaza magazin al retailerului cu articole sportive, Decathlon, din Bucuresti va fi inaugurat pana la finalul acestui an in centrul Veranda Mall din zona Obor. Acesta va dispune si de un loc de joaca pentru copii, in suprafata de 600 de metri patrati. 

 

A cincea locatie a retailerului, care urmeaza sa fie inaugurata in Veranda Mall, va fi dispusa la etajul 2 al complexului, care trece acum printr-un amplu proces de reconfigurare, noteaza wall-street.ro.

Suprafata totala a noii unitati va fi de 1.900 de metri patrati utili. La vanzare vor fi incluse echipamente pentru o gama variata de sporturi, precum: ciclism, natatie, sporturi de echipa, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, drumetie montana, vanatoare, pescuit, echitatie, trotinete, role, patinaj, schi si multe altele.

Reprezentantii companiei au completat: “Cu fiecare proiect pe care il dezvoltam, incercam sa fim mai aproape de clientii nostri. Noul magazin ne permite in premiera sa facem asta si sa ne pozitionam in oras pentru a deservi grupuri mai mari de consumatori. Avem alaturi de noi un partener puternic care a venit in sprijinul nostru si care ne-a dat oportunitatea sa oferim si un alt tip de sesiune de cumparaturi. Credem ca prin locul de joaca putem sa facem aceasta experienta mai placuta si mai relaxanta pentru copii si familiile acestora”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se va deschide un nou magazin Decathlon in Capitala