Lectură de un minut

02 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Se deschide un nou magazin Bebe Tei in Capitala, in Plaza Romania

Abonează-te pe  

Din 25 septembrie, Bebe Tei, cunoscutul magazin cu produse de ingrijire pentru copii si parinti, poate fi gasit si in Plaza Romania, la parterul complexului comercial. In doar trei ore de la deschidere, au fost primiti 700 de clienti, se arata intr-un comunicat de presa.

Noul magazin Bebe Tei are o suprafata de 1750 de metri patrati. Aici sunt puse la vanzare produse destinate dezvoltarii celor mici cum ar fi jucarii, mobilier, carucioare si scaune auto, dar si produse necesare ingrijirii zilnice a copiilor, precum formule de lapte praf si mancare pentru bebelusi. Printre rafturi se gasesc si articole bio, produse naturiste si dermato-cosmetice, pentru copii si adulti.

Deschiderea Bebe Tei va fi urmata si de inaugurarea Farmaciei Tei pentru a completa oferta de produse pentru parinti si copii.

Plaza Romania a fost inaugurat in 2005.In ultimii doi ani, mall-ul a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare in urma caruia, a beneficiat de o noua intrare de pe Bulevardul Timisoara, un interior mai luminos, elemente si tipare liniare, o zona de food court extinsa, terase exterioare si noi spatii verzi.

Sursa: comunicat presa

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se deschide un nou magazin Bebe Tei in Capitala, in Plaza Romania