Lectură de un minut

21 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide trei magazine noi Shop&Go

Trei magazine noi Mega Image Shop&Go se deschid in Bucuresti si in Constanta.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group si a fost fondat in anul 1995. A devenit in prezent cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. Reteaua de unitati cuprinde 487 de magazine situate in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si in alte orase din tara. Marcile locatiilor sunt Mega Image (218), Shop&Go (267), Gusturi Romanesti (2). Retailerul isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Mega Image anunta deschiderea a trei magazine:

  • Shop&Go Soveja 55: situat in Constanta la Str. Soveja, nr. 55, bl. I8, sc. B, parter; are o suprafata de vanzare de aproximativ 72 mp.
  • Shop&Go Iuliu Maniu 59: situat in Bucuresti, sector 6 la Bd. Iuliu Maniu, nr. 59, parter; are o suprafata de vanzare de aproximativ 85 mp.
  • Shop&Go Stirbei Voda 170 – 172: situat in Bucuresti, sector 1 la Str. Stirbei Voda, nr. 170-172, parter; are o suprafata de vanzare de aproximativ 94 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, patruzand tot mai mult in proximitate. Unul dintre cei mai puternici jucatori din retail, Mega Image se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurand clientilor modul cum realizeaza cumparaturile.

Citeste si:
Hancaș (Kaufland), Mihăilescu (Penny), Dănețiu (Auchan), Stoicescu (Ikea) și Teau (Mega Image), în Consiliul Director al AMRCR

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide trei magazine noi Shop&Go