Lectură de un minut

10 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Veranda - primul mall verde si de proximitate din Bucuresti!

Prodplast Imobiliare incepe lucrarile de constructie la "Veranda", in zona Obor, care va fi primul mall verde si de proximitate din Bucuresti. Proiectul va avea peste 100 de magazine si un hipermarket Carrefour. O vasta zona verde, de 15.000 de mp, cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport si terase va suplimenta oferta comerciala a noului mall.

”Am ales numele ‘Veranda’ pentru ca aducem o gura de aer proaspat in aglomeratia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respecta traditia zonei. Este un concept nou pentru piata din Romania - oferim magazine usor accesibile, un spatiu de restaurante primitor si cea mai generoasa zona verde dedicata pana acum unui proiect de retail din Romania. Dorim sa contribuim la revitalizarea comerciala a cartierului Obor, dar si sa oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic in Bucuresti, care transforma o fosta platforma industriala intr-un spatiu viu, primitor, accesibil tuturor”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administratie al firmei Prodplast Imobiliare S.A..
Investitia in proiect se ridica la 60 milioane de euro.

Centrul comercial va pune la dispozitia clientilor sai o oferta variata de magazine organizata pe 2 niveluri, totalizand 25.000 de metri patrati de spatii comerciale. Carrefour este o ancora si un partener strategic al proiectului, cu un contract de inchiriere pe termen lung. Zona de restaurante va fi amplasata la intrarea principala. Mall Veranda ofera si 1.200 de locuri de parcare, disponibile pentru vizitatori.

"Veranda" a fost proiectat de arhitectii englezi "Chapman Taylor" si va fi finalizat in 2016. CBRE Romania este agentul exclusiv de inchiriere a centrului comercial.

Citeste si:
eMAG investește 3 milioane de lei într-un program de sprijin pentru retailerii offline

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda - primul mall verde si de proximitate din Bucuresti!