Lectură de un minut

10 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Ce schimbari promite sa fac Mega Mall in 2018

Abonează-te pe  

Cel mai mare centru din portofoliul NEPI Rockcastle, Mega Mall va trece printr-un proces de transformare. Capital.ro mentioneaza ca se urmarestea aducerea centrelor cu un anumit nivel la nivelul 2018 prin imbunatatirea zonelor de food court si a zonelor de petrecere a timpului liber.

 

Cele mai mari modificari vor fi facute mai ales pe zona de food court (centrul cu cele mai multe locatii food din tara) si de distractie, mizand pe o combinatie aparte de experiente pentru petrecerea timpului liber.

Aceeasi sursa l-a citat pe Alexandru Suiu, center manager Mega Mall: Zona de food court a devenit o destinatie mai importanta decat shoppingul in sine pentru un mall. Oamenii cauta in primul rand spatii unde sa isi petreaca timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Mai ales in Bucuresti unde avem cel mai sofisticat client. Asteptarile si exigentele pe aceasta arie au crescut enorm si din acest motiv vrem sa livram o experienta care sa raspunda la aceste cerinte. Pe langa crearea celui mai variat mix posibil vrem in continuare sa imbunatatim si partea ambient, proiect ce continua si in 2018 prin remodelarea zonei de spatiu comun.

In 2017 s-au alaturat celor 26 de branduri deja existente in centru: Taco Bell, Two by Trickshot, Pep&Pepper, McDonald, Sbarro.

Sursa foto facebook Mega Mall Bucuresti

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce schimbari promite sa fac Mega Mall in 2018