Lectură de 2 minute

24 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Nhood România. Compania a ales noul comitet executiv 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În urma structurării activității serviciilor de real-estate în jurul a trei linii de business –  Property & Asset Services (P.A.S.), Resources & Fund Investment (R.F.I.), Development (DEV.) – noul comitet executiv al Nhood România este format din 3 directori, unul pentru fiecare linie de business: Gabriela Piștalu - Director PAS, Elena Bocan - Director RFI și Ruxandra Dragomir - Director DEV . Noua guvernanță a Nhood România va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul în Lille, Franța.

Sursa foto: Nhood

În luna iunie, Nhood anunța o structurare a activității serviciilor de real estate, implementată în 10 țări, inclusiv în Franța, țara de origine a companiei. Fiecare dintre aceste linii de afaceri este condusă de un Director la nivel internațional și unul la nivel local. Nhood are astfel o structură personalizată, creată pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiză, centrare pe nevoile oamenilor, clienților și proiectelor.

Prin urmare, noul comitet executiv al Nhood România este format din Gabriela Piștalu - Director P.A.S., Elena Bocan - Director R.F.I. și Ruxandra Dragomir - Director DEV.

Gabriela Piştalu a ocupat în cei 11 ani de activitate la Immochan/Ceetrus și Nhood poziții succesive în cadrul departamentelor Financiar, Asset și Property, și a participat la toate operațiunile importante care au marcat crearea și evoluția companiei în România.

Elena Bocan face parte din echipa Nhood România din mai 2023, are o experiență managerială de peste 15 ani și o atitudine orientată spre zona comercială și servicii. Experiența ei se întinde pe o perioadă de 25 de ani, în care a acumulat cunoștințe financiare solide și un palmares consistent pe piața bancară din România și Serbia.

Ruxandra Dragomir a preluat funcția de Director de Dezvoltare al companiei în 2014, fiind responsabilă de strategia de dezvoltare și expansiune pe piața locală, în concordanță cu viziunea de transformare și regenerare a orașelor prin proiecte de tipul mixed-use. Anterior, ea a ocupat funcția de Director de Dezvoltare pentru Decathlon, unde s-a ocupat de expansiunea rețelei de magazine în România.

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (centre comerciale, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri).

Citeste si:
Maciej Podwojski, Primark: Românilor le place să se plimbe prin malluri
Maciej Podwojski, Primark: Românilor le place să se plimbe prin malluri
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Nhood România. Compania a ales noul comitet executiv