Lectură de un minut

11 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Holde Agri Invest: cine este noul Director Financiar

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Holde Agri Invest SA, unul dintre cei mai mari operatori de terenuri agricole din România, anunță numirea lui Daniel Adam în funcția de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului. Numirea lui Daniel Adam în funcția de CFO vine ca urmare a deciziei lui Adrian Pîrciu, cel care a ocupat această poziție anterior, de a se concentra pe alte inițiative profesionale. Schimbarea la nivel de CFO va intra în vigoare începând cu data de 1 februarie 2024.
 

Sursa foto: Facebook

Daniel Adam este un executiv cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar și operațional. De-a lungul carierei sale, acesta a ocupat diverse poziții de conducere la EDS Group (Euro-Druckservice GmbH), atât la nivelul grupului, cât și la cel al subsidiarei din România, World Class și Infopress, contribuind la optimizarea proceselor financiare și de afaceri ale acestora.

În calitate de CFO al Holde Agri Invest, Daniel Adam va fi responsabil de coordonarea activității departamentului financiar și implementarea strategiei financiare la nivelul grupului. De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la atragerea de finanțări prin intermediul pieței de capital, precum și la procesul privind transferul Holde Agri Invest de pe piața AeRO, pe Piața Principală a Bursei de Valori București.

Holde Agri Invest este o companie inițiată de un grup de antreprenori români având ca obiectiv dezvoltarea acesteia pentru a deveni lider în domeniul agriculturii din România. Înființată în 2018, compania exploatează peste 13.700 de hectare de teren, organizate în patru nuclee - ferma Roșiori situată în Roșiori de Vede (județul Teleorman), Frumușani (județul Călărași), Videle (județul Teleorman) și Conțești (județul Dâmbovița). Începând din octombrie 2020, Holde Agri Invest este o companie publică cotată pe piața AeRO a Bursei de Valori București cu simbolul HAI, iar din luna octombrie 2021, compania este inclusă în indicele BET-AeRO al BVB, având a doua cea mai mare pondere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Holde Agri Invest: cine este noul Director Financiar