Lectură de 2 minute

17 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Cargus: Mircea Andriescu preia funcția de Head of International Sales

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cargus, compane din industria de curierat din România, anunță numirea lui Mircea Andriescu în poziția de Head of International Sales. Decizia face parte din strategia companiei de a-și extinde serviciile pe piețele internaționale și de a-și dezvolta portofoliul de clienți atât pentru inbound (importuri), cât și pentru outbound (exporturi). 

 

Sursa foto: Cargus

Cargus își consolidează extinderea internațională și îl numește pe Mircea Andriescu în rolul de Head of International Sales

În noul său rol, Mircea Andriescu coordonează eforturile de creștere ale companiei, cu accent pe consolidarea operațiunilor din Polonia și extinderea în alte țări din regiune, precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania, Bulgaria și Grecia.

Pentru 2024, Cargus țintește dublarea volumelor și a veniturilor generate de segmentul de comerț transfrontalier.

Cu o experiență profesională de peste 15 ani, dintre care 5 ani în Sales Management, Mircea Andriescu aduce în Cargus expoeriența sa în vânzări internaționale, în industria de curierat. Înainte de a se alătura echipei Cargus, Mircea a activat în cadrul DHL Express timp de aproape 8 ani.

Polonia a fost prima țară în care Cargus și-a început operațiunile internaționale, în 2022, și a adăugat clienți importanți în portofoliu, cum ar fi Vinted, Bonprix și LPP. În luna septembrie, compania a relocat depozitul din Polonia într-un spațiu logistic mai mare și modern pentru a susține creșterea activității.

De asemenea, pentru această piață, Cargus oferă atât servicii de curierat de tip inbound (importuri), cât și outbound (exporturi), ultima categorie fiind dedicată comercianților români care vor să își vândă produsele pe piețe externe.

Citeste si:
Cireșele ar putea avea un preț record în 2024. Obadă Daniel, producător: Nu noi hotărâm prețul cireșelor, ci grecii
Cireșele ar putea avea un preț record în 2024. Obadă Daniel, producător: Nu noi hotărâm prețul cireșelor, ci grecii

Cu o experiență de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piața din România. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați și colaboratori, oferă o gamă largă de servicii de curierat: livrare door-to-door, dar și out of home, prin rețeaua națională SHIP & GO, care oferă clienților posibilitatea de a ridica sau trimite colete din peste 3.000 de puncte din întreaga țară, puncte partenere sau lockere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Cargus: Mircea Andriescu preia funcția de Head of International Sales