Lectură de un minut

09 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la conducerea Mondelez România și Slovenia: cine preia funcția de Managing Director

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mateja Podgornik preia funcția de Managing Director România și Slovenia în cadrul Mondelez International, începând cu ianuarie 2023. Alexandra Rîștariu, care deținea anterior funcția de Managing Director România, va fi Marketing Director of Bakery and Meals pentru întreaga regiune South Central Europe (SCE), care include 12 piețe: România, Bulgaria, Grecia, țările din Estul Adriaticii și Cipru.

Sursa foto: Mondelez International

Mateja Podgornik a deținut anterior funcția de Category Planning & Activation Lead SCE, după o perioadă în care a gestionat activități de achiziție și integrare a companiei Chipita, din funcția de Senior Manager M&A Project, Commercial Planning. Mateja are o experiență extinsă și variată în Mondelēz, fiind în companie de 14 ani.

Prin noua noastră abordare, sub numele Vision 2030, integrăm sustenabilitatea în strategia noastră de business, alături de ceilalți trei piloni: creștere, execuție și cultură organizațională.

Mateja Podgornik, Managing Director Mondelez România și Slovenia

Alexandra Rîștariu va gestiona activitățile de marketing pentru 11 branduri globale și locale din regiune. Alexandra va contribui la dezvoltarea brandurilor în regiune cu viziunea sa strategică, îmbogățită de experiența variată din domeniile Finance, Sales și General Management, din cei 14 ani de când s-a alăturat companiei Mondelez.

De asemenea, începând cu ianuarie 2023, Andreea Bogdan, anterior Marketing Director Bakery & Meals SCE, preia funcția de Category Planning & Activation Director SCE.

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident.

Citeste si:
Sclavie modernă pe plantațiile de cacao: producătorul de ciocolată Tony's Chocolonely, dat în judecată de Mondelez din cauza unei campanii CSR
Sclavie modernă pe plantațiile de cacao: producătorul de ciocolată Tony's Chocolonely, dat în judecată de Mondelez din cauza unei campanii CSR
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la conducerea Mondelez România și Slovenia: cine preia funcția de Managing Director