Lectură de 2 minute

12 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări în cadrul Nhood România: Tatian Diaconu nu va mai fi CEO de la 31 iulie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nhood își structurează activitatea serviciilor de real-estate în jurul a trei linii de business: Operațiuni, Dezvoltare imobiliară și Servicii suport & Performanță financiară. Această organizare va fi implementată în 10 țări, inclusiv în Franța, țara de origine a companiei. Noua guvernanță a Nhood România va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul în Lille, Franța.

Sursa foto: Nhood România

La începutul anului 2021, Asociația Familială Mulliez (AFM) a creat compania Nhood ca o companie de servicii de consultanță imobiliară, cu expertiză în domenii precum animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile cu o gamă largă de funcții și servicii (centre comerciale, apartamente, birouri, hoteluri, co-working, centre comunitare).

Doi ani mai târziu, în cadrul unui proces accelerat de structurare pentru a deveni o companie lider de servicii imobiliare, cu o viziune de dezvoltare durabilă, structura evoluează și se articulează în jurul a trei linii de business: Operațiuni, Dezvoltare imobiliară și Servicii suport & Performanță financiară.

Fiecare dintre aceste linii de afaceri va fi condusă de un Director la nivel internațional și unul la nivel local. Nhood are astfel o structură personalizată, creată pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiză, centrare pe nevoile oamenilor, clienților și proiectelor.

În acest context, Tatian Diaconu îşi va încheia, începând cu 31 iulie, mandatul de CEO al companiei. Guvernanța locală pentru cele trei linii de business ale Nhood România va fi anunțată în următoarele săptămâni.

De la crearea Nhood, portofoliul de clienți s-a extins dincolo de clienții tradiționali, precum Auchan și Ceetrus, iar scopul companiei este de a deservi proprietarii de imobile și autoritățile locale. 2023 este un an al coeziunii și al succeselor pentru Nhood, un an cu mari victorii și cu dezvoltare a business-ului, de aceea rămânem concentrați pe obiectivele ambițioase de business – să devenim partenerul preferat de soluții și servicii imobiliare, propunând oferte atractive pentru medii de viață mai bune, care să ne permită să ne diferențiem și să ne creștem performanța.

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (centre comerciale, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi, în beneficiul comunităților și al tuturor partenerilor.

Citeste si:
Prioretail.ro, platforma unui arhitect care vrea să creeze un ecosistem pentru retaileri
Prioretail.ro, platforma unui arhitect care vrea să creeze un ecosistem pentru retaileri

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări în cadrul Nhood România: Tatian Diaconu nu va mai fi CEO de la 31 iulie