Lectură de un minut

08 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Sauvé, businessul românesc care promite cosmetice ce înlocuiesc o întreagă rutină

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Deși are nume franțuzesc, Sauvé este un business autentic românesc, înființat în vara anului 2023. Noutatea cu care ”se laudă” Sauvé este că un singur produs poate înlocui o întreagă rutină de frumusețe dintr-un anumit moment al zilei. 

Sursa foto: Sauvé - authentic skincare/ Facebook

Gama completă Sauvé conține:

  • 𝐀𝐠𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦: Un amestec cu retinol, bakuchiol, peptide și vitamina C, perfect pentru o regenerare profundă și un aspect vizibil întinerit.
  • 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐫𝐞𝐩𝐚𝐢𝐫 𝐑𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦: Combinație de niacinamide, peptide, argireline și probiotice, acest serum promovează regenerarea celulară și îmbunătățește uniformitatea și iluminarea tenului.
  • 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐬 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦: Elixirul cu vitamina C liposolubilă microcapsulată în lipozomi de ceramidă, squalane și vitamina E asigură luminozitate, hidratare și protecție antioxidantă, revitalizând tenul.
  • 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝟒 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦: Formula de hidratare intensivă cu acid hialuronic 4M, castravete, betaină și Moist24 oferă hidratare profundă, revitalizare și un efect calmant.
  • 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚-𝐥𝐢𝐟𝐭 𝐑𝐞𝐣𝐮𝐯𝐞𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐨𝐜𝐨𝐥 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦: Acest tratament cu argireline, peptide, acid hialuronic și salix nigra oferă un lifting vizibil, redefinirea conturului facial și beneficii anti-aging.

”Chiar dacă numele Sauvé este franțuzesc, nu suntem născuți în Provence, ci aici, în România. Am ales Sauvé pentru că ne-a plăcut melodicitatea și fluiditatea cuvântului”, declară fondatorii brandului.

Prețurile produselor Sauvé pornesc de la 130 de lei și pot fi comandate online, de AICI.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sauvé, businessul românesc care promite cosmetice ce înlocuiesc o întreagă rutină